Kleur
Prijs

t/m

Merk

Luxe pennen

Met luxe pennen bent u verzekerd van topkwaliteit! Wanneer uw naam verbonden is aan het product dat u weggeeft, wilt u wel zeker weten dat u het beste onder de bedrukte luxe pennen weggeeft. Hiervoor bent u bij Pennen.be aan het juiste adres! Bij ons staat het leveren van kwaliteit voorop. De luxe pennen zijn gemaakt van metaal en zijn erg luxe geschenken. Pennen van metaal zijn erg populair als relatiegeschenk. Pennen worden dagelijks gebruikt door bijna iedereen. Wilt u wat exclusievere en uniekere pennen dan de standaard bedrukte pen, kies dan voor een mooie metalen luxe pen! De metalen pennen hebben een luxe uitstraling en gaan erg lang mee. Bij Pennen.be vindt u een ruim assortiment aan luxe pennen in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. Hierdoor zal er voor iedereen wat geschikts te vinden zijn.

Luxe pennen bedrukken

De luxe pennen kunnen bedrukt worden in één tot vier kleuren of in full colour. Naast het bedrukken is het ook mogelijk om de pennen te laten graveren. Een gravering geeft de pen een nog luxere uitstraling dan een bedrukking. Voor de personalisatie kunt u kiezen voor uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Pennen komen dagelijks in de handen van meerdere mensen terecht. Zo zal ook uw logo bij veel mensen belanden. Op deze manier kunt u met de luxe pennen zorgen voor meer naamsbekendheid voor uw bedrijf. Wanneer u benieuwd bent naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de pennen, kunt u vrijblijvend een digitale proefdruk aanvragen of een beeld te krijgen van het eindresultaat.

Luxe pennen bestellen

Bij Pennen.be kunt u de luxe pennen met bedrukking of gravering eenvoudig online bestellen. De luxe pennen zijn perfecte geschenken voor wat luxere gelegenheden, zoals jubilea of zakelijke diners. De pennen kunnen natuurlijk ook uitgedeeld worden op beuren, open dagen en evenementen. De luxe pennen met personalisatie zijn daarnaast leuk om cadeau te doen aan medewerkers als blijk van waardering of aan zakenrelaties als teken van een prettige samenwerking. U kunt de luxe pennen zowel in een grote als een kleine oplage bestellen. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon.